Количка  

Няма поръчани продукти...

Обща цена: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.

РедакцияПоръчка

Условия за ползване

Условия за поръчка, доставка и плащане

Поръчка

След като поръчате желания артикул от магазина на  Asiwoman, наш представител ще се свърже с вас на посочения телефонен номер, за да потвърдите поръчката и за да Ви информира дали избрания от вас продукт е в наличност. Ако не е, ще бъде поръчан и доставен до желания от вас адрес до 3 работни дни след поръчката.

Доставка

Доставките се извършват от магазина на Asiwoman до всяко населено място в рамките на страната и в обхвата на куриерската фирма. Доставката от магазина до вас не е включена в цената, обявена в сайта и ще ви бъде съобщена допълнително. Стойността и зависи от отдалечеността на населеното място, до което се извършва доставката и се определя от куриерските фирми, с които работим. Срокът за доставяне на поръчката до посочения от клиента адрес е до 3 работни дни. Доставките се извършват с куриерска фирма всички работни дни без Неделя. За клиенти на дребно - цената за доставка за поръчки над 100лв, доставката е БЕЗПЛАТНА.

За търговци (цени на едро) минималната сума за поръчка е 200лв, като при поръчки над 400лв доставката е БЕЗПЛАТНА.

След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели цената с включената доставка, остава да кликнете върху бутона ПОТВЪРДИ.
След това Ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката, се насочва към оператор на Aсиуоман и се обработва.

Ще получите автоматично съобщение на Вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой, размери, цена, адрес и начин на плащане, както и номер на поръчката Ви .
Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на нашите телефони: 0896 56 7979; 0893 435 131
Работното време на нашите оператори е от 09 до 18 часа, от понеделник до петък.

Поръчките, получени до 16:30h, се обработват същия ден, направените след 16:30h – на следващия работен ден. Нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон.
Статусът на поръчката ще бъде автоматично променен от НЕПОТВЪРДЕНА на КУРИЕР.

Срокът за доставка от потвърждение на поръчката е до 3работни дни. След като поръчката се изпрати, статуса и се променя на ДОСТАВЕНА.

Поръчки, получени в СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден .
Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени и статусът им се сменя на ОТХВЪРЛЕНА .

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена във сайта, се променя на статус НЕПОТВЪРДЕНА. След 24 часа, ако все още няма контакт с купувача, статусът се променя на ОТХВЪРЛЕНА и съответно не се изпраща.

Плащане

С наложен платеж при доставка с куриер.

Условия за връщане на стоката (рекламация)

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

* констатирани липси

* дефекти на стоката

* несъответствие с обявения размер

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

* замяна на стоката с нова

* отбив от цената

* възстановяване на заплатената сума

В срок от 7 работни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, ако са запазени следните условия.

* Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, прана, носена, гладена не са отрязани или отлепени етикетите).

* Не са на лице повреди в следствие на неправилна експлоатация.

* Транспортните разходи за връщането на стоката са за сметка на клиента.

ЗАБЕЛЕЖКА

Условията за поръчка, доставка и плащане в asiwoman.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.